Copyright 2019 - Copyright © 2017 Pejabat Pendaftar

pendaftar new 

Alhamdullillah, syukur ke hadrat Allah S.W.T di atas kejayaan Pejabat Pendaftar membangunkan laman web Jabatan ini. Laman web ini merupakan salah satu medium komunikasi di antara Pejabat Pendaftar dan para pelanggan.

Tujuan laman web ini diwujudkan adalah sebagai medium rujukan pelanggan mengenai perkhidmatan yang disediakan. Pejabat Pendaftar ditubuhkan atas dasar sebagai nadi penggerak dan tonggak pentadbiran Universiti dalam perancangan, pembangunan serta pelaksanaan tadbir urus yang cemerlang selaras dengan visi dan misi Universiti.

Penubuhan adalah bagi memenuhi keperluan peningkatan sumber daya manusia yang berilmu pengetahuan, berketerampilan dan bersahsiah mulia dengan pendekatan khusus kepada pengurusan tadbir urus berkualiti.

Pejabat Pendaftar akan terus berusaha memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan bagi memudahkan urusan mereka. Pihak kami mengharapkan maklumbalas berguna daripada para pelanggan berhubung perkhidmatan yang diberikan.

Akhir kata, Pejabat Pendaftar akan terus komited memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan dan saya berharap agar warga Pejabat Pendaftar dapat memberikan komitmen yang berterusan bagi memastikan Pejabat Pendaftar akan terus cemerlang dalam meningkatkan tahap kualiti pengurusan tadbir urus bagi memenuhi kepuasan pelanggan.

Sekian.

Y.Bhg. Dr. Hjh. Zainab Binti Othman
Pendaftar

 

 logo baru     logo rasmi 20 tahun       upsi no.1 pendidikan

Who's Online

Kami mempunyai 42 pengunjung dan tiada ahli dalam talian

Kemaskini terakhir [date] © Hakcipta 2016 Universiti Pendidikan Sultan Idris
Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox Versi 3+ dan Microsoft Internet Explorer Versi 8+ dengan resolusi skrin 1024 x 768
Universiti Pendidikan Sultan Idris, 35900 Tanjong Malim, Perak Darul Ridzuan | Tel : 05-4506000 | Faks : 0-4595429  

[Dasar Privasi] [Dasar Keselamatan] [Penafian] 

 

LOGO MS ISO 90012008

Hubungi Kami

Pejabat Pendaftar,
Aras 1, Bangunan Canselori
Kampus Sultan Abdul Jalil Shah,
Universiti Pendidikan Sultan Idris,
35900 Tanjong Malim,
Perak, Malaysia

Tel: 05 450 6444
Fax: 05 459 5429
E-mail : pendaftar@upsi.edu.my